Асимметричное платье

4599 ₽
1999 ₽
Арт. 3155-697

Рост модели 177 см.

Размер на модели S.

Цвет: красный
Размер Руководство по размерам
/dist/_/src/assets/icons/dropdown.svg?90442e
Выберите размер
/dist/_/src/assets/icons/dropdown.svg?90442e