202|3412|832 блейзер

Арт. 3412-832

Рост модели 177 см.

Размер на модели S.

Размер Руководство по размерам
/dist/ru/_/src/assets/icons/dropdown.svg?90442e
Выберите размер
/dist/ru/_/src/assets/icons/dropdown.svg?90442e